قلق های خاص پختن شیرینی پنجره ای

به گزارش اکسپرس بلاگ، شیرینی پنجره ای از جمله شیرینی های قدیمی ای است که در فکر هر کدام از ما خاطرات قدیمی شیرینی را زنده می نماید.

قلق های خاص پختن شیرینی پنجره ای

درست کردن این شیرینی اگرچه به نظر آسان می رسد ولی قلق های خاص خودش را دارد که اگر آنها را رعایت نکنیم در درست کردن این شیرینی با مشکل روبرو می شویم.

مواد لازم

75 گرم معادل یک استکان آرد

75 گرم پودر نشاسته

4 عدد تخم مرغ

یک استکان ماست پرچرب

3 ق س گلاب

به میزان لازم روغن

1. پودر نشاسته را در کاسه ای ریخته، گلاب را به آن اضافه کنید و با قاشق خوب هم بزنید تا حالت خمیری پیدا کند. حالا ماست را بریزید و به هم زدن ادامه دهید پس از آن تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه نموده و این بار با همزن خوب بزنید.

2. آرد را الک نموده و کم کم به مخلوط اضافه کنید و خوب بزنید، مایه شیرینی را از صافی عبور دهید تا یکدست گردد.

کاسه ای فلزی را تا نیمه از روغن مخصوص پر نموده و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا داغ گردد سپس قالب های شیرینی پزی را در روغن داغ قرار دهید تا نیمه داغ شوند.

3. حالا دو سوم قطر قالب را آرام در مایه فرو برده و بلافاصله داخل روغن بگذارید و کمی تکان دهید تا شیرینی از قالب جدا گردد. با استفاده از چنگال شیرینی را در روغن برگردانید تا به طور یکنواخت طلایی گردد.

4. بعد از اینکه شیرینی طلایی شد، آن را به سرعت از روغن بیرون آورده و در صافی قرار دهید و میزانی پودر قند و پودر پسته روی شیرینی ها بپاشید.

فوت وفن

قالب را به میزان ای در مایه فرو کنید که مایه تا لبه قالب را در برگرفته و روی قالب را نگیرد

یه جور دیگه

برای معطر شدن پودر قند می توانید به آن کمی هل کوبیده هم اضافه نموده و همراه با پودر پسته روی شیرینی بپاشید.

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 31 تیر 1402 بروزرسانی: 31 تیر 1402 گردآورنده: expresblog.ir شناسه مطلب: 29266

به "قلق های خاص پختن شیرینی پنجره ای" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "قلق های خاص پختن شیرینی پنجره ای"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید